Danfoss Marathon Club

Bliv medlem

Hvis du ønsker at melde dig ind i klubben så udfyld denne formular og send den til Formand Arne EgholmNår vi har registreret din indmeldelse, modtager du et medlemsnummer samt et password til login på hjemmesiden. Du vil da fremover modtage information om fælles træning, marathonløb, medlemsmøder og andre arrangementer

Det er ikke en betingelse for at blive medlem, at man har løbet et eller flere marathonløb. Men hvis du ikke har løbet et, vil vi gerne have oplyst, hvornår du planlægger at løbe et. Vi vil så være dig behjælpelig bl.a. med gode råd om træning.

Betingelse for deltagelse på Danfoss- holdet er en god sandsynlighed for gennemførelse og opfyldelse af de krav, løbsarrangøren stiller. Ofte vil det være en god ide at deltage i en del 1/2 marathonløb, før man prøver et marathonløb.

 

Kontigent

Kontingentet på kr. 150 vil blive opkrævet via din lønafregning. Beløbet opkræves første gang ved næste lønafregning og derefter hver år ved lønafregning i september. Hvis du ikke er tilsluttet Danfoss A/S´s lønsystem, vil du få tilsendt en opkrævning.
 

Udmeldelse af DMC

Udmeldelse sker skriftligt på mail til formand  Arne Egholm ,  som efterfølgende giver HR afdelingen på Danfoss besked herom. Medlemsskabet ophører hermed. Tilskud til løb gives frem til og med dato for udmeldelse. Indbetalt kontingent refunderes ikke ved udmelding